Kırmızı Elbiseler ve Alışveriş

Filmlerden çok fazla etkilenen bir bünyeye sahibim genelde günlerce etkisinden kurtulamam eğer bir filmi beğendiysem. Kendimi olayın içinde hissederim, kendi hikayemi yaratırım o filmin içinde.

schindler's list filmide bu filmlerden biri benim için, hem hikayesinin bir zamanlar yaşanmış olması, filmin acılarının tamamen gerçek olması ve benim için çok farklı bir yere sahip olan o sahne.

Film siyah beyaz çekilmiş bir filmdi, bir sahnesi hariç, ufak bir kız kırmızı paltosu ile ne yapacağını bilmez biçimde ortalıkta dolanmakta. Bence bir çocuğun o karanlık filmde, evet orada bir çocuk vardı diyebilmemizin belkide en farklı yolunu seçmişti yönetmen. o çocuğu tanıttı bize kırmızı paltolu ufak bir kız çocuğu. Grinin içinde inanılmaz bir kontrast, ve başına gelecekleri özetleyen kırmızın kan tonu.

İşte böyle bir renk kırmızı, Dikkat çekmek , anlatmak, ayırmak, sevmek ve gitmek kırmızı herşey demek. Boşuna sizlere kırmızı elbise giyin demiyoruz. Kırmızı elbise giyin kırmızı elbise giydirin.

KIRMIZI ELBİSELER ve ALIŞVERİŞ

Neyse gelelim asıl konumuza, dışarıda inanılmaz bir kar var, ve keskin bir soğuk. içeride kendini ısatmaya gücü yetmeyen bir kalorifer peteği, buz gibi bir oda odanın içinde dağınık bir yatak yatağın yanında kırmızı elbiseler ve ben, siz bu yazıları olurda bir gün okursanız birlin ki bu yazı tamamen seo için yazılmış bir yazıdır. kırmızı elbiseler bu yuzden benim için çok önemli tadını çıkarın ve giyim üzerine yapacağınız her alışveriş, markalar, indirimler, hepsi kırmızı elbiseler için olsun tamam mı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder