En güzel abiye

bazı abiyeler yeşildir. bazıları siyah ve bazı kadınlar mavi abiye sever mazıları kırmızı. Peki en güzel abiye bunlardan hangidir? Bir abiye modelini iyi yapan unsurlar nelerdir. Bugün bu sorulara beraberce yanıt bulmaya çalışacağız.

Her elbise modelinde her zaman ilk bakılacak şey kesimi ve hatlarının kalitesi olmalıdır. İyi modellenmiş bir kıyafet bedeniniz tam uymasa bile sizi taşıyabilir. Bence muhteşem görünmek farklıdır, muhteşem görünmek kusursuz bir stil ve moda birikimi gerektirmektedir ama iyi görünmek için sadece gören gözlere ihtiyacınız var.

İyi bir abiye modeli, nerede nasıl giyileceği konusunda düşünülmüş ve ve o ihtiyaçlara göre tasarlanmış bir modeldir süphesiz. Akraba düğününde derin yırtmaçlı bir abiye giymek ne kadar alakasız ve komikse, özel bir geceye veya kutlamaya veya bir iş toplantısına püsküllü fırfırlı modellerle gitmekte bir o kadar komiktir.

Moda sanıldığı kadar komplike bir unsur değil aksine, bir kollaj sanatıdır. sadece her kolaj çalışmasında olduğu gibi elinizin altında o çalışmada kullanacağınız materyallerin çokluğu size avantaj sağlamış olur. Nedir bu materyaller. moda jargonuyla modeller, elbise modelleri, aksesuarlar, yan ürünler ne kadar çok ise o kadar avantajlısınız demektir.

Dediğim gibi en güzel abiye hiç giyilmemiş olandır. Ama siz umutsuzluğa kapılmayın en güzel siz olun öptüm :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder