Kırmızı Elbiseler Nerede Giyilmeli

Başlıkta Bahis geçtiği gibi kırmızı elbise nerede giyilir sorunusunun cevabını hep beraber verelim.
En başta daha önemli bir soruyla karşı karşıyayız, elbise nerede giyilir :) elbise tabiki her yerde giyilir, sadece bir yere has birşey değildir elbise , smokin ayrıdır elbise ayrı.


Şimdi başlıktaki soruyu bir daha soralım nerede giyilir kırmızı elbiseler, bu tamamen elbisenin modeli ile alakalı diyebilirim, mini bir elbiseniz var ise güzel bir gecede giyebilirsiniz. siyah taşlı bir kırmızı elbiseniz var ise pekala özel bir gecede böyle bir elbisenin giyilmesi, hem size şık hemde çekicilik katacaktır. Kırmızı iddialı bir renk olduğu için özellikle giyimde , bilirsiniz erkekler bile tercih etmez genelde, kadınlar günlük yaşamda kırmızı elbiseleri pek tercih etmiyorlar, ama kırmızı bence, her zaman hazırım ve ben hep iddialıyım demek bence.

Yani işin özü evde işte , parkta, partide, nişanda , davette, düğünde, nerede isterseniz kırmızı elbiseleri giyinebilirsiniz. her zaman fark edilen ilk siz olacaksınız v bunun keyfiyle daha geç yaşlanacaksınız hepinizi seviyorum ve kırmızı elbiseleri seviyorum, başka bir kırmızı elbise yazımızda görüşmek üzere hoşçakalın hanımlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder