Abiye Nedir

Özel bir gecelerde giyilmek için tasarlanmış elbise modellerine abiye denir. abiye elbiselerde denebilir. Peki abiye elbiseler neden kadınlar için bu kadar önemli ? Aslında elbiselerin kendisi değilde giyildikleri ortamlar çok önemli olduğu için haliyle abiyelerde dolabınızdaki en önemli kıyafetlerin başında gelmekte.

Bütün arkadaşların veya akrabaların bir araya geldiği, düğün nişan, iş yemekleri, özel partileri düşünün tanıdığınız veya tanışmak istediğiniz insanların hepsi o gece orada, tabiki kadınlar o gece gerçekten güzel görünmek isteyeceklerdir.

Ama şöyle bir sıkıntı var bana göre, türkiyede hanımlar modanın biraz uzağında kalıyorlar. yani çoğu çok şık olduğunu sanırken aslında demode giyindiğinin farkında olmuyor. Yeni bülent ersoyların ortaya çıkmaya başlıyor. Dediğim gibi doğru seçilmiş bi elbise fiyatı ne olursa olsun en güzel elbise odur. size yakışan elbise en güzel elbisedir. Fiyat insanları güzelleştirmez , bir elbise modeli alırken mutlaka aynada kendinize bakmasını öğrenin. Kendiniz gibi bakmayın objektif olun ve en doğru modeli bulun.

Şimdilik benden bu kadar ilerleyen günlerde yeni konular ile yazılara devam edicem mutlu kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder