Abiye Modelleri

Kış düğünlerini çok severim, güzel balo salonlarında şampanyalar eşliğinde, şık kadınlar muhteşem abiye modelleri, gelin ve damadın yüzündeki tebessüm.

Düğünler birçok insanın eşin dostun bir araya geldiği aile toplantıları işte, herkeste bir keyif, acaba takı olarak ne takılacağının merakı falan filan diye uzar gider bu liste. Neyse efendim kış düğünlerinde hangi abiye modelleri tercih edilir gelin birazda bundan söz edelim. Öncelikle kapalı ortamlarda yapılan kış düğünlerinde en çok tercih edilen abiye modelleri şifon modellerdir. fazlalıkları saklamakta oldukça faydalı olan bu abiye modellerini tüm hanımlara şiddetle tavsiye ediyorum.  Kış düğünleri daha çok balo havasında geçtiği için renk olarak krem rengi modelleri her zaman size ambiyansa tam olarak uygun bir renk yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Bunun dışında kış malum soğuk havalar ve havanın hızlı değişmesi sonucunda yanınızda mutlaka şal ve benzeri aksesuarlar hem elbisenize artı bir etki bırakırken hemde hava koşularına karşı daha hazırlıklı olmanızı sağlayacaktır.

Düğünlerde siz yinede fazla söylenenleri dikkate almadan içinize sinen aynanın karşısında size en çok mutlu eden abiye modelini seçin derim. Çünkü sizi mutlu edecek tek kıyafet size yakışan kıyafettir. Mutlu kalın, tekrar görüşeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder