ABİYE BUDUR: 2013 Elbise Modelleri

2013 Elbise Modelleri yavaş yavaş vitrinde yer bulmaya başladı.Bizde bu konumuzda 2013 elbise modası nedir ne değildir, detaylı bir inceleme yapmak istedik. Öncelikle renklerden başlayalım. Bu yılın renkleri kırmızı. Yani vitrinlerde bu yıl oldukça fazla kırmızı elbise göreceksiniz. Hazırlığınızı ve alışverişlerinizi, örneğin ayakkabı, mont gibi diğer kıyafetlerinizi veya ayakkabılarınızı kırmızı elbiseler göre seçseniz iyi olur.

Siyah renkli elbise modelleride bu sene oldukça moda. Özellikle mango ve zaranın 2013 elbise modelleri cidden harika, özel gecelerde giymek için birebir.

Bildiğiniz gibi tüm tekstil ürünlerinde çinden gelenler özellikle bir vergi artışı oldu, haliyle bu vergi artışı direk tüketici fiyatlarına yansıdı. Elbise fiyatları bu nedenle sizlere daha pahalı gelebilir nedeni geçenlerde yapılan vergi artışı neyse biz hemen konumuza devam edelim.

2013 yılı modasının en önemli özelliklerinden biri ise elbiselerin boylarının çok daha kısa olması, bershka mesela etek boylarını bir hayli kısalttı, kimbilir belki kumaştan tasarruf yapıyor olabilirler, 2013 elbise dediğimizde ilk aklımıza yani benim aklıma gelen marka lanvin ise desenli elbiseleri ile oldukça beğenimi kazandı. lanvin 2013 elbise modellerinide sizlere tavsiye ederim.

şimdilik  bu kadar 2013 elbise modelleri ile yazmaya devam edicem bağlantıda kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder