Mango 2013 şort modelleri

Yaza mango şortları ile merhaba demek isteyen tüm hnım bizce en doğru kararı veriyor. inceledim beğendim ve yazıyorum, şıklık, çekicilik hepsi bu koleksiyonda, pazarcı style gel vatandaş gel anlayacağınız. Yüzlerce farklı modelin çok uygun ve indirimli fiyatlar ile satıldığı koleksiyon, tüm hanımları rahatlıpa ve serinliğe çağırıyor. Bunaltıcı yaz sıcaklarında sizde pantolon giyicem diye tutturanlardan olmayın bencei rahat olun bunalmayın stress yapmayın.

Gelelim koleksiyona, kot şortlar özellikle bir hayli fazla ve ön planda, buz mavisi, derin mavi, modeller ve taşlarla süslenmiş detaylar gayet hoş. Eskitilmiş kot modelleri ile casual bir görünüm yakalamak oldukça zevkli hale gelmiş. ve bu kot şortların boyları gerçekten çok kısa.

Daha ciddi mesela ofis ortamında giyilecebilecek şortlarda bu koleksiyonda bulunuyor, mesela kemerli şortlar, bol kesim ketn şortlar, keten şort modelleri hepsini mango şort koleksiyonunda bulabilirsiniz. yazın trendi çiçekli ve çizgili şort modelleride sizi memnun edecektir.

Mango 2013 şort modelleri için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder