2013 yılının elbise trenleri


2013 elbise ve abiye modası

Şu günlerde moda denen olgunun belkide en renkli ve canlı günlerini yaşamaya başladık, havalar ısındı denizler köpürdü ve rengarenk elbiseler sokaklarda vitrinlerde hayatın her anında boy göstermeye başladı. 2013 yılı bir çok farklı stil ve trende ev sahipliği yapıyor bunların dışında geçmişin izlerini taşıyan nostaljik çizgilerde, tekrardan hayatımıza girmeye başladı. İşte 2013 elbise modelleri ile ilgili ilk söyleyebileceklerim bunlar. Şimdide stil ve tarz olarak hangi elbise modellerinin bu sene bizlerle birlikte olacağını inceleyelim.

Kısa Elbise Modelleri

Tarz olarak uzun bacaklı hanımlara daha çok yakıştırsamda, bacak boyunun kısa elbise modelleri seçerken pekte bir önemi olduğunu söylemem. Yakıştımı kaçırmayacaksınız, birde fiyatı uygun ise kaçırmayacaksınız.

Bu sene ise dantelli, etek uçları püsküllü modeller vitrinlerde yerlerini aldı, özellikle zaranın dantel detaylı modelleri bana göre sezonunu en iyileri diyebilirim.

Uzun Elbise Modelleri

Daha çok balolarda, mezuniyet balolarında özellikle , düğünlerde, nişanlardai kına geceside bunlara dahil giyebileceğiniz bir çok farklı uzun elbise modelini giyim markalrının mağazalarında bulabilirsiniz. Abiye elbise modellerine ben bu kategorinin içine dahil ediyorum. Peki kimler bu elbise modellerini giymeli?

kısa hanımlar dar kesim uzun elbise modellerini rahatlıkla giyebilerler, genelde güzel abiyeler ve ucuz abiye modelleri arayanlarda bu elbise modellerini giyebilirler. 2013 elbise modelleri , uzun elbiseler olmadan bana göre bir hiçtir.

Çiçek Desenli Elbise Modelleri

Geldik benim en sevdiğim kısma, çiçek desenleri dediğimizde bana göre ilk akla gelen markalar, mango, zara, esprit, desigual, koton yani genel olarak ispanyol moda markaları yaz için oldukça zarif çiçek desenli elbiseler  ürettiler. Tatilde bence ilk tercihiniz mayo üzerine veya serin deniz rüzgarlarını yakalamak ve elbiseniz o rüzgarlarda sallanmasını istiyorsanız çiçek desenli elbise modellerine hep beraber merhaba diyelim.

Yaz Sezonu Elbise Modelleri

İncelediğim kadarı ile , ilk olarak çizgili modeller ile yaza merhaba diyen birçok marka mevcut. Çizgili mnochorome modellerde diyebiliriz , oldukça şık ve aykırı bir hava yaratıyor elbiseler üzerinde. Her zamanki kıyafetlerden sıkılanlar için bence bir göz atmanız gerek, koton, ve zara ilk durağınız olmalı. Bunların dışında püsküllü modeller, geceler için dekolteli sırtı açık abiye elbise modelleri, kısa abiyeler, yaz için hem serin hemde fresh bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder