2013 Mini Elbise Modelleri

mini elbise, elbise, abiye, gece elbisesi
mini elbise
Seksi, seksi, seksi daha ne denir ki. Bir elbise özellikle gece için seçtiğiniz bir elbise bence mutlaka ultra feminem ve seksi olmak zorunda. Göz alıcı olmayı tercih ediyorsanız tabi. Dolgun bacaklar,, cüretkar bir sırt dekoltesi, mini parlak bir elbise, erkeklerin ağzının suyu akabilir ama boşverelim şimdi erkekleri. 2013 yılının tüm mini elbise modellerini nerdeyse inceledim diyebilirim.


Genel olarak siyah, sarı, parlak taşlı, günlük giymek için çiçekli modelleri işte tamamı benim kontrolumden geçti. Moda böyle takip edilir, kendimi övmek gibi olmasın ama öyle yani. Neys beğendiğim bir kaç markayı yazayım bari. Dior mesela muhteşem bir koleksiyona sahip keza gucci yine yaz için muhteşem mini elbiseler ürettiler. Fiyat olarak biraz pahalı gelsede, sanat eseri gibi elbiseler diyebilirim. dar kesim. fırfırlı, payetli, pileli  binlerce farklı tarza hitap eden modeller.

Peki siz nerelerde mini elbiseyi tercih etmelisiniz. Bence sıcak havalarda giyinin poponuz üşümesin sonra. Birde insanlar bu kızın ateşi var demesin :)  şaka şaka her zaman giyinin özellikle tatil zamanları bikini üstüne giyebilirsiniz. Mesela sevgiliniz ile çıktığınız bir yemekte de giyinebilirsiniz.
Şimdilik benden bu kadar. 2013 mini elbise modelleri ile şıklaşmanın vakti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder