2014 Abiye Modelleri

2014 abiye modelleri


2014 yılına en yeni abiye modelleri ile girmek isteyenler, yılbaşında baloya, davete katılacaklar için yeni yılın ilk modelleri Rosa Clara'dan geldi. Çok Geniş ve oldukça şık bir koleksiyon ile 2014 yılına merhaba diyen Moda Markası, birbirinden sıra dışı ve klasik çizgisinden ödün vermeyen abiye modelleri ile vitrinleri süslüyor.


Geçen senin modellerini beğenen herkese bu sene çok daha fazlasını bulacağını garanti edebilirim. Özellike uzun abiye modellerini sevenler, bir çok farklı detaya sahip modeller bulabilirler, parlak taşlari le desen verilmiş abiye modelleri bence bu yılın en şık modelleri olmaya aday. Genel olarak parlak taşlar, tüllker ile verilen desenler modelleri oldukça sıradışı göstermekte.  Seksi görünüm arayan hanımlar ise, derin bacak yırtmaçlı modelleri deneyebilirler, hele birde güzel bacaklara sahipseniz bu modeller tam size göre diyebilirim.

Sırt dekolteli abiye modelleri ise, 2014 yazına çok uygun seçenekler oluşturuyor. Genel olarak 2014 Abiye Modellerinde ise asimetrik kesimler, tek omuz abiyeler, özellikle kapalı alanlarda giyilmek için ideal. Ben lafı uzatmadan aşağıda vereceğim linki tıklayarak tüm 2014 abiye modelleri fotoğraflarına ulaşabilirsin.

2014 Abiye Modelleri

http://www.abiyebudur.com/2013/11/2014-abiye-modelleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder