Gelinlik Modelleri

Bu senede birbirini seven binlerce çift dünya evine girmeye hazırlanıyor, eminim düğün telaşı şimdiden başlamıştır, peki siz düğününüzde giyeceğiniz gelinlik modeline karar verdiniz mi?

Eğer hala hangi gelinlik modelini giyeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. 2013 yılının çoğu gelinlik modelini incelemiş biri olarak ben, diyebilirim ki, şimdiye kadar gördüğüm modeller harikaydı yani bu sene evlenecek olanlar gelinlik konusunda oldukça şanslı. Pronovias gelinlik modelleri mesela, tam olarak rüyalardaki modellere yakın güzellikte modellere sahipler, özellikle dream koleksiyonundaki kabarık modeller bir harika. Kır düğünü düşünenler için ise kısa dantel işlemeli gelinlik modelleri var, fiziğine güvenen hanım ise straplez gelinlik modellerini inceleyebilirler.

Hüsniye moda evi ise, klasik tarza bağlı bir gelinlik koleksiyonu bizlere sunuyor fiyat olarak ise pronovias göre çok daha uygun, kısıtlı bütçeler hüsniye moda evi koleksiyonuna bakabilirler.

oleg cassini gelinlik modellerinde yine kalite ve şıklık bir arada, parlak taşlı modeller, kemerli gelinlik modelleri, uzun duvaklar ve çingene tarzı balkan esintileri oleg cassini gelinlik koleksiyonunda bulunmakta.

Bir çok ünlü isminde tercih ettiği akay gelinlik modelleri çok geniş bir model seçeneği sunmakta. şık ve güzel olmak isteyenler akaya kesinlikle göz atsın derim.

altta tüm bu modelleri inceleyebiliceğiniz linkleri veriyorum. Abiye budurda tüm modeller bulunmakta


akay 2013 gelinlik modelleri
pronovias 2013 gelinlik modelleri
2013 gelinlik modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder