2013 Gömlek Modelleri

mango, gömlek modelleri, 2013 gömlek modelleri, gömlek
 Gömlek deyince, aklımıza belkide şıklık geliyor değil mi. Her tarza uygun olan bu kıyafet belkide modern yaşamın en güzel simgelerinden biri. Özellike bayanlar son yıllarda çok daha fazla gömlek modellerini tercih ediyorlar. Bizde 2013 yılının gömlek modellerini sizler için inceledik. İlk marka olarak Mangoyu seçtik. Genel olarak tek renk modellerin yer aldığı mango koleksiyonu. Modern kadına hitap ediyor. Tül gömlekler çekici bir görüntü sunarken, payetli pileli modelleri daha canlı ve modern bir görünüm sunuyor. Özellikle mango'nun pileli gömlek modelleri cidden harika. neyse lafı uzatmadan. aşağıda linkten mangonun tüm gömlek modellerini inceleyebilirsiniz.

İpekyol Elbise Modelleri 2013

İpekyol Elbise Modelleri 2013
Yılın şık markalarından biride hiç kuşkusuz ipekyol. Yeni sezona iat elbise modelleri ile moda çevrelerinden tam not alan marka, özellikle çizgili elbise modellerini hayatımıza sokmaya kararlı, tül elbiselerin ve bol kesim elbise modellerinin fazlaca bulunduğu koleksiyon, modern ve rahat ipekyol kadınını , kontrast renkler ile göz alıcı bir şekle sokuyor. Derin yırtmaçların seksi bir görüntü yarattığı elbiseler, oldukça feminem ve tercih edilecek kadar güzel, Farklı trendlerden uzun elbiselerden, kısa elbiselerden hoşlanıyorsanız 2013 ipekyol elbise modellerine göz atmanızı tavsiye ederim.

Yırtık Jean Modelleri 2013

Yırtık Jean Modelleri 2013
Özellikle 80'ler döneminde oldukça popüler olan yırtık jean modası tekrar hayatımıza girmeye başladı. Moda tekrardan ibarettir diye boşuna şoylememişler. Asi ruhu , grunge akımını çok iyi anlatan kıyafetlerin başında gelen yırtık kot pantolonlar. rock akımının belkide baş rol oyuncusu diyebilirim. Günümüzde ise gençliğin kullanımının çok dışında işte ofiste giyebileceğiniz bu yırtık kotlar size modern ve casual bir görünüm sunacak. Günlük hayatın vazgeçilmezi yırtık kotları denemek için geç kalmayın. İşte karşınızda 2013 yılının en güzel yırtık jean modelleri.

Mango 2013 Etek Modelleri

Mango 2013 Etek Modelleri
Yazın olmazsa olmazlarından biride etekler.. Hele birde Mango'nun etekleri olmazsa yazın tadı tuzu kalmaz valla. Neyse işte sevindiri haberi biz verelim bari mango 2013 yılına özel etek modelleri koleksiyonu ile moda severlere merhaba diyor. Kısa etek modelleri , desenli etekleri uzun maksi etekleri ile bambaşka güzellikler mango ile sizleri bekliyor. Günlük giyimde tercih edebileceğiniz bol kesim etekler, pileli etekler, payetli etek modelleri hem şık hemde casual bir görünüm sunarken. Gece için dar kesim siyah etekleri deri kısa  etekleri, sünni deri etek modelleri gecelerin yıldızı olmanızı sağlayacak. Hoş detaylarda bu koleksiyonda oldukça dikkat çekici. mesela dantel detaylar, parlak taşlar eteklerde bolca kullanılmış mango sevenlerin etek modellerine göz atmasını kesinlikle tavsiye ediyorum.

Muya 2013 Babet Modelleri

Muya 2013 Babet Modelleri
Özellikle son yıllarda giderek daha fazla ilgi gören babet modelleri, bir çok marka tarafından sanat eserine dönüştürülüyor. Bun markaların başında ise Muya bulunmakta. Muya 2013 babet modelleri koleksiyonunu vitrinlere çoktan dizdi, yaz sezonu için birbirinden güzel babetlerin yer aldığı koleksiyon pastel renkli babetler, taşlı babetler, desenli babet modelleri, çiçekli babetler ve kurdela desenli babet modelleri ile gerçekten çok şık. özellikle kısa şortlar ile kombinleyeceğiniz bu modellere hayran kalmamak elde değil.

Mango 2013 Şort Modelleri

2013 mango şort modelleri
Yazın en güzel tarafı rahat rahat kısacık şortlarımızı giymek heralde, artık markalar şort modellerine daha fazla önem vermeye başladılar. Bunların başında da akdeniz markaları geliyor. Bugun Sizlere Mango 2013 şort modelleri koleksiyonundan beğendiğimiz modelleri tanıtacağız. Ko şortlar, kısa şortlar, kırmızı şortlar, desenli şortlar, hem tatilde hem işte dar ceketler ile, hem günlük giyimde hoş bir bluz veya gömlek ile kombin yapabileceğiniz Mango'nun muhteşem şortları karşınızda tadını çıkarın.

Dantelli Elbise Modelleri

2013 dantelli elbise modelleri
Farklı ve gotik bir anlayışın moda ile buluştuğu ender formlardan biride heralde dantel işlemeli elbise modelleri bana göre. Geçmişten beri vazgeçilmez bir trend olan bu elbiseler. Hem düğün konseptine hemde şık bir görünüşe davetiye çıkarıyor en başından beri. Beyaz dantelli bir elbise gelinliği andıracak kadar saf ve duru. Özellikle yaz aylarında bronz teniniz ile muhteşem bir uyum oluşturan bu elbise modelleri sizi sahilin ve plajın en şık kadını yapmaya yetecek kadar güzel.

2013 Mini Elbise Modelleri

mini elbise, elbise, abiye, gece elbisesi
mini elbise
Seksi, seksi, seksi daha ne denir ki. Bir elbise özellikle gece için seçtiğiniz bir elbise bence mutlaka ultra feminem ve seksi olmak zorunda. Göz alıcı olmayı tercih ediyorsanız tabi. Dolgun bacaklar,, cüretkar bir sırt dekoltesi, mini parlak bir elbise, erkeklerin ağzının suyu akabilir ama boşverelim şimdi erkekleri. 2013 yılının tüm mini elbise modellerini nerdeyse inceledim diyebilirim.