Mavi Elbiseler

Derin mavi size neyi hatırlatıyor. Bana sonsuz bir özgürlük duygunu hatırlatıyor mavi renk. Elbiselerde ise özgürlük ve dinginliğin rengidir mavi. Her kadın yakıştıramaz kendine bana göre. Genelliklede pek tercih etmezler. Ama ben çok severim.

2013 Elbise Modelleri

2013 elbise modelleri, elbise modelleri
Bugün sizlere bu senenin trendlerin bahsetmenin uygun olacağını düşündüm, özellikle ne giyeceğinize karar veremediyseniz eğer eminim bu makalenin sizlere çok faydası dokunacaktır.


Senenin trendlerine kısaca değinecek olursak, ilk defa minimal esintilerin moda dünyasına yön verdiği bir sene ile karşı karşıyayız diyebilirim. Nedir bu minimal esintiler peki? Öncelikle elbise, gömlek modellerinde kullanılan detaylar ve kumaşlar mesela. İlk olarak Zara markasının piyasaya sürdüğü elbise modellerinde gördüğümüz saten elbiselere ince çizgiler, drape tarzlar, bol kesim gömlek elbiseler. Genel olarak contrast renklerin bir arada kullanıldığı blok renklerden oluşan bu elbiseler bize senenin nasıl geçeceği konusunda fikir vermeye başlamıştır. Sonra tekrar Zara'nın ki benimde hayran olduğum kiraz çiçekleri temalı gömlek ve bluz modelleri, özellikle katalog çekimlerinde kullanılan beyaz fon ve beyaz ambiyans bu minimal desenlere çok yakışıyor.  Sonra Mango girdi hayatımıza, bizlere kısa der kesim ama kontrast detaylar sundu. Beyaz bir elbiyese siyah yaka veya siyah bir elbiseye beyaz bir kemer gibi ince ve zarif detaylar ile minimal trendlere farklı bakış açıları kazandırdı.

Peki ya dolce&gabbana markası? damalı elbiseleri şu sıralar bayağı bir görmeye başladınız herhalde, dama trendini literatüre kazandıran ilk marka dg'yi sonra Koton, daha blok daha büyük kare desenler ile takip etti. Neyse bunların dışında, daha kadınsı temalarda vitrinlerde yok değil hani, Roman markasının gipsy koleksiyonu, hem retro hem nostaljik esintilerle bizi ta 1940'lara kadar geri götürmesini bildi. Mavi üzeri pembe puantiyeler geçmişin o romantik ve saf estetiğini içimizde hissetmemizi sağladı. İpekyol ise dantel detaylı elbiseleri ile olgun ve modern bir kadın yarattı.

Senenin renkleri ise doğanın bize ilham veren güzelliklerinden alındı diyebiliriz. Her zaman varolan siyahın dışında, parlak renkler ve neon renkler gecelere ayrı bir hava getiriyor. Şimdilik 2013 elbise modelleri ile yazacaklarım bu kadar mutlu kalın.

Abiye Budur : Türkiye'nin En Büyük Online Moda Kataloğu: Elbise Modelleri 2013

Abiye Budur : Türkiye'nin En Büyük Online Moda Kataloğu: Elbise Modelleri 2013: Sitemizde daha önce tanıttığımız markaların tüm elbise modellerini tek bir başlık altında toplama kararı aldık. Böylelikle tek bir linkte...

Abiye elbise : Donna karan koleksiyonu

farklı tatlar arayan, feminem ve seksi bir görünüşün hayallerini kuran herkese önerebileceğim tek marka Donna Karan Abiye elbise modelleridir.  Farklı ve klasik tarzdan çok farklı hazırlanmış kesimleri, kumaşların rüzgarda sallanan hafifliği ile bambaşka bir tarz arayan ve davetlerin, gecelerin yıldızı olmak isteyen her kadının dolabında mutlaka donna rakan abiyeleri bulunmalı diyorum.

Genel olarak düğün, balo mezuniyet günlerinde tercih edebileceğiniz abiye elbiseler, sizi diğer günlerin aksine, o güne özel bir şıklık katmalıdır. Bu yüzden seçeceğiniz abiye elbise modelleri, tam olarak sizi yansıtmalı, ruhunuzla bütünleşmelidir. Moda da ulaşılabilirlik çok önemli bir kavram yani moda hem sanat hemde tüketilebilen bir olgu olması nedeniyle bir çok tasarımcının o ince çizgide bocaladığını, biliyoruz. İşte donna karan abiye elbise modelleri, nerde durduğunu bilen ayakları yere basan geniş bir koleksiyon sunuyor.

Koleksiyonda kısa abiye elbise modelleri, şık kemerler ve kuşaklar ile desteklenmiş, etek üçlarında kullanılan dantel detaylar, elbiseye hafif ve parıltılı güzellik katıyor. Omuz ve boyun bolgesinde kullanılan tüllerin ise kıyafeti, modern bir gece elbisesi, ve daha genç bir görünüme ulaştırıyor.

Genel olarak düğünde, özel gecelerde giymek için abiye elbise modelleri arayan herkesin Donna Karan markasına göz atmasını tavsiye ederim, aşağıda verdiğim linkten Abiye elbise modellerini inceleyebilirisiniz.
http://abiyebudur.blogspot.com/2013/04/donna-karan-2013-abiye-elbise-modelleri.html

Mango 2013 şort modelleri

Yaza mango şortları ile merhaba demek isteyen tüm hnım bizce en doğru kararı veriyor. inceledim beğendim ve yazıyorum, şıklık, çekicilik hepsi bu koleksiyonda, pazarcı style gel vatandaş gel anlayacağınız. Yüzlerce farklı modelin çok uygun ve indirimli fiyatlar ile satıldığı koleksiyon, tüm hanımları rahatlıpa ve serinliğe çağırıyor. Bunaltıcı yaz sıcaklarında sizde pantolon giyicem diye tutturanlardan olmayın bencei rahat olun bunalmayın stress yapmayın.

elbise modelleri

Kadın için olmazsa olmazlarının başında ilk olarak elbise geliyor diyebiliriz herhalde. Moda konusunda hemen herşey elbise üzerine şekillenmekte. Tabi buda doğal haliyle elbise modellerini markaların göz bebekleri haline getiriyor. Vitrinlerde bu yüzden binlerce çeşit elbise modeli bulunuyor.

Sezonuna, rengine, kesimine kumaşına kadar bir çok farklı trende ve stile ev sahipliği yapan elbise modelleri, her yaştan kadının ilgisini çekiyor. Mesela '' YAZLIK ELBİSE MODELLERİ ''  genelde çiçekli, hafif kumaşlı, rüzgarda sallanan cinsten elbise modelleri yazlık elbise modelleri diye adlandırılıyor. Dünyada bana göre yazlık elbise deyince ilk akla gelen markaların başında Desigual gelmekte. Tam olarak çiçekli elbise nedir, desenli elbise nedir DESİGUAL ELBİSE MODELLERİNE bakarak güzel fikirler edinebilirsiniz. İspanyol çıkışlı marka rengarenk elbiseleri ile insanların içini ferahlatıyor resmen. İkinci olarak ise ZARA ELBİSE MODELLERİ size uzakdoğunun büyüleyici çiçek desenlerini, asimetrik çizgileri, modern ve şehirli kadına yakışır biçimde sunar.

Elbisenin diğer bir türüde GECE ELBİSELERİ diyebiliriz. Özel gecelerde giyilmek için tasarlanmış daha bir çekici, daha süslü ve seksi elbiseler bu kategoriye girebilir. Kısa Gece elbiseleri daha eğlenceli ortamlarda giyilebilirken mesela arkadaşlarla gideceğiniz bir konser, sergi, romantik bir akşam yemeği, doğumgunu partileri veya ev partilerinde Kısa elbiseler hem daha uygun hem daha seksi hemde Genç bir görünüm yakalamanız için ideal modellerdir. Özellikle Siyah ve Kısa Gece Elbisesi seçmeniz sizi Tüm radarların hedefi haline bile getirebilir. GECE ELBİSELERİ kendi içinde , kesimine ve detaylandırlmasına bağlı olarak çeşitlilik gösterir. Mesela Çok fazla samimi olmadığını bir ortamda örnek vermek gerekirse şirket partilerinde, veya arkadaşımın arkadaşı davet etti tarzı buluşmalarda TAŞLI GECE ELBİSELERİ size olgun ve aklıbaşında bir imaj yaratmanız için faydalı olacaktır. Çalışan bir kişiyseniz DANTELLİ ELBİSE MODELLERİDE size hem gotik, hemde çekici bir görüntü sunar. Unutmayın her erkek hayatında bir defa gotik bir kıza aşık olmuştur.
Ülkemizde Gece elbisesi konusunda bana göre en iyi firmalar, Başta MANGO, ZARA, KOTON, İPEKYOL, ve ROMAN markalarıdır. Mango'nun siyah düz kesimli elbiseleri, zarif detayları Mango elbiseleri gece için ilk sıraya koymaya yeter bile.

Gece elbiselerinin daha ağır ortamlarda, ve daha tören gerektiren mekanlarda giyilenlerine ise ABİYE ELBİSE denir. Genel olarak UZUN GECE ELBİSELERİNE verilen bir isimdir. Düğün'de Nişan'da Nedime iseniz giyebileceğiniz Elbise türleri genelde ABİYE ELBİSE MODELLERİDİR. Bulunduğumuz tarih itibarı ile okulların sonu yaklaşıyor ve eminim binlerce genç hanım üniversiteden veya liseden mezun olacak. Veda partileri, mezuniyet baloları düzenlenecek. İşte ister balo kıyafeti , ister düğün elbisesi deyin, Abiye Elbise bu durumlarda giyilebilecek en uygun elbise türüdür. Tabi Abiye Elbise giyerken dikkat etmeniz gerekn bir kaç husus bulunmakta, abiyeler genellikle iddialı kıyafetlerdir. Yani taşımasını bilmek gerekli olduğu için Doğru Abiye Modelini seçmek resmen bir sanattır diyebiliriz. Uzun bayanlar için iş daha koley gibi görünsede, bize göre ilk seçmeleri geren modeller, kısa abiye elbise modelleri olmalıdır. Kısa hanımlar ise Uzun abiyelerden uzak durmalılar. boyunuzu daha da kısa gösterir uzun abiye modelleri.

İpekyol yaza özel elbise ve abiye modelleri

ipekyol, elbise, abiye, yaz, koleksiyon, yazlık elbise, gece elbisesi, yırtmaçlı elbise, dekolteli elbise
Ülkemizin moda gururu ipekyol, yeni elbise modellerini mağazalarında satışa sundu, Yazlık elbise ve abiye modellerinin yer aldığı koleksiyon, beyaz ve siyah elbiselerin çokluğu ile ilgi topluyor. Derin yırtmaçların kullandığı elbiseler oldukça dişi bir görünüm sunuyor. Seksi yaz elbiselerinden daha güzel ne olabilir ki. Özellikle beyazın saflığı ve temizliği bronz teniniz ile muhteşem olacak Tatil için alışverişe çıkacak hanımların bence ilk olarak ipekyol elbise modellerine göz atmaları gerekmekte. Uzun elbiseleri, kısa elbiseleri, yırtmaçlı abiyeleri, siyah gece elbisesi modelleri, elegant bir görünüm ve sade bir güzellik oluşturuyor.

İpekyol abiye modellerinde ise , sırt dekolteleri ve göğüs dekolteleri oldukça fazla kullanışmış, dar abiye modelleri ve derin dekolteler gerçekten kadınsı bir tarz oluşturmakta. Bu senenin trendleri damalı ve çizgili modellerde oldukça güzel alternatifler olabilir. Eğer İpekyol 2013 Abiye Elbise modellerini merak ediyorsanız abiye budur linkini tıklayıp inceleyebilirsiniz.

http://abiyebudur.blogspot.com

bershka 2013 yaz elbiseleri tulumları pantolonları ve etekleri

bershka, elbise, abiye, moda, etek, gömlek, bluz, tulum, tayt, şort
gençlerin en sevdiği markaların başında gelen bershka 2013 yılı elbise modelleri sitesinde tanıttı, gene olarak bershka'nın genel çizgisinden uzaklaşmadığı görünsede , sanki daha hanım hanımcık elbise modelleri ile karşılaşacaksınız diyebilirim. gene olarak siyah beyaz elbise modellerinin bulunduğu koleksiyon günlük giymek için oldukça güzel elbise modellerine sahip, yazın sahillerde takılacaklar içinde çok güzel beyaz elbiselerin olduğu koleksiyon, tatilde prenses gibi dolaşmanızı sağlayacak şık ve güzel elbiselere sahip bershka, bunun dışında geniş bir denim pantolon, yani kot pantolon koleksiyonu çıkarrttılar beyaz tonlarında, mavi, buz mavisi renklerinde pantolonlar, dar kesim bir tarza sahip, vücudu saran bu pantolonlar hem dar paça hemde kısa modeller yani tam yazlık pantolonlar, gecelere casual bir hava yakalamak için partilerde giyebileceğiniz rahat bir görünüme sahip. Bershka tulum modelleri ise birbirinden renkli, etnik detaylar ve desenler tulum ve taytlara çok yakışmış diyebilirim, renkli renkli dolaşmak isteyenler bu modellere bayılcaktır. kısa etekler bildiğimiz bershka etekleri yine çiçek desenli ve egzotik desenlere sahip bu etekler kısa bluzlar ile muhteşem kombin oluşturur gibime geliyor. kısacası bershka muhteşem bir koleksiyon çıkarmış diyebilirim, alışveriş ypamayı düşününler aşağıda abiye budur linkini tıklayıp modelleri inceleyebilirler.

http://abiyebudur.blogspot.com/

Ralph Lauren ile 2013 yılının muhteşem abiye modelleri

abiye, elbise, abiye elbise, ralph lauren, uzun elbise, uzun abiye,
Amerikanın şık konusunda en çok söz sahibi markası ralph lauren 2013 abiye modelleri koleksiyonun web sitesinde tanıttı. muhteşem bir koleksiyon hazırlayan marka özellikle uzun abiye modelleri, ve kısacık abiye modelleri ile gönülleri ele geçirdi. düz ve tek renklerin kullanıldığı modeller, hem sade hemde etkileyici bir görünüm sunarken, doğanın çiçeklerinden oluşturulmuş zarif detaylar, doğal ve saf bir güzellik için oldukça faydalı olabilir. özellikle kapalı mekanlarda gerçekleşen, düğün davet ve nişan için bu modeller muhteşem olur diye düşünüyorum.

Farklı farklı tarzlardan ve trendlerden, özellikle ülkemizde moda evlerini düşündüğüm zaman, ben bilhassa onlarca abiye modeli inceleyen biriyim, güzel modeller hemen ilgimi çekiyor. ülkemizde genelde büyük markaların modelleri taklit edildiği ki o taklitlerde berbat, güzel abiye modelleri gördüğümde heyecanımı sizlerle paylaşıyorum. Ralph lauren abiye modelleri cidden muthiş kaçırmayın derim.

http://abiyebudur.blogspot.com/

network yaza güzellik katacak 2013 elbise modelleri

eminim network markasını hepiniz duymuşşunuzdur. tematik koleksiyonlar yayınlayan marka özellikle elbise modelleri ile benim çok beğenimi toplamakta. Mesela 2013 yaz elbise modelleri, safari ve marin teması olarak iki ayrı tarzda satışa sunuldu.

Gucci muhteşem abiye ve elbise modelleri yaza özel

yaza özel muhteşem elbise ve abiye modelleri arayanlar hemen gucci mağazalarına benden söylemesi. şıklı ve zerafet dolu, yumuşak ve canlı renkler eşliğinde , harika geceler, eğlence dolu davetler yaşamak isteyenlere gucci'den başka bir alternatif yok gibi görünüyor.

gucci, elbise, abiye, etek, bluz, kısa abiye, siyah abiye, beyaz elbise,düğün elbisesi, nişan elbisesi, balo elbisesi, gece elbisesi,


Kış sezonun aksine, yaz sezonu için doğanın o insana enerji ve hayat veren renklerinin kullanıldığı gucci elbise koleksiyonunda günlük yaşam için her tarza uygun elbise modeli bulmak mümkün. Özellikle düğün ve davetlerde ne giyeceği konusunda kararsız hanımlar için, bir çok şık ve kaliteli elbise seçeneği bu koleksiyonda bulunmakta. Sade ve uzun abiye modelleri sevenler guccinin uzun abiye modellerine ve bu modellerin, boncuklu taşlı yaka detaylarına bayılacaklar. ince detayların çok güzlü bir etki ve görünüm sunduğu koleksiyon, hem olgun bayanlar hem de genç hanımlar için ik seçeneklerden biri olmalı, özellikle mezuniyet balolarının yaklaştığı bu günlerde.

kısa elbise modelleri ile güzel bacaklarını ön plana çıkarmak için koleksiyonda desenli ve çiçek desenli özellikle bir kaç elbise bulabilirsiniz. asimetrik kesim ve düz kesim elbise ve abiyeler sizi b
büyüleyecek kadar. güzel.

Yaz aylarında hem şık olayım, hem de kaliteli giyinmenin tadını çıkarayım açıkcası düşman çatlatayım diyenler, dünyaca ünlü moda devi gucci 2013 elbise modellerine göz atsınlar. yoksa çok güzel elbiseler kaçıp gidecek. koleksiyonu nerden görecem diyorsanız eğer aşağıda abiye budur linkini tıklayıp tüm modellere ulaşıp inceleyebilirsiniz.

2013 machka elbise ve abiye modelleri koleksiyonu

yazın o ateşli günlerinde ateşli elbise ve abiye modellerine hepimizin ihtiyacı var, 2013 abiye modelleri ve 2013 elbise modelleri dediğimizde sizin aklınıza ilk hangi marka geliyor ? benim aklıma ilk machka geliyor. ben bu markanın kısa kesim elbiselerine sade abiye modelleri, ucuz fiyatlarına, muhteşem renklerine bayılıyorum, düz ve yaz renklerinin hakim olduğu elbise ve abiye modellerini, hatta abiye elbise modellerini sizde benim kadar seviyorsanız , machka 2013 yaz koleksiyonuna göz atmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Muhteşem detayların hakim olduğu doğanın renklerinden ve desenlerinden esinlenerek oluşturulmuş koleksiyon bence modern bir görünüm ve şıklık sağlıyor, sade ve minimal kesimlerim hakim olduğu elbise modelleri bence olgun hanımları özel gece ve davetlerde kraliçeler gibi gösterecek, genç hanımlar ise gece elbisesi olarak muhteşem modelleri bu koleksiyonda bulabilirler.

Dediğim gibi 2013 yazı hepimiz için oldukça şık geçeceğe benziyor, bunu baş aktörüde machka, elbise ve abiye modelleri görmek isteyenler ise http://abiyebudur.blogspot.com/2013/05/machka-2013-ilkbahar-yaz-koleksiyonu.html adresin girip t
m koleksiyonu inceleyebilirler. mutlu kalın...